Lindviksmoen kattehotell

Våre rom

På Lindviksmoen kattehotell er alle rommene suiter.

Alle våre rom er store, med full takhøyde og flere etasjer. Toalettet er i et eget rom, så katten slipper å ha doen i nærheten av maten og sengen. Katten har seng, klorebrett, mat, vann og god plass til å boltre seg og leke på rommet sitt, eller trekke seg tilbake i valgfri etasje for å få ro.

Om den ønsker det kan den være sammen med andre katter i stort fellesareal på dagtid, og alle kattene kan gå fritt ut og inn i stor luftegård (130 kvm), om de ønsker det. Om natten er alle kattene på sitt eget rom.

Ca 2/3 av rommene har i tillegg til felles luftegård også luke ut til sin egen, private  luftegård/balkong, og eget stort vindu på rommet sitt.

Vi tar ikke noe ekstra for disse rommene, så det er førstemann til mølla. Skriv i kommentarfeltet når du bestiller om du ønsker rom med eller uten balkong/vindu.

2 katter kan dele rom uten balkong/vindu, og 2-3 katter kan dele rom med balkong/vindu.

Katter som skal dele rom må bo sammen og kjenne hverandre.

Rom med balkong og vindu.

Rom uten balkong og vindu.

Oppdrettere / fôverter: 

Vi planlegger også å ha egne rom for avlskatter (oppdrettere og fôrverter), hvor det kan være flere hunnkatter på samme rom fra samme hjem (ikke fertile hanner). Her vil hvert rom bli helt adskilt fra de andre, sånn at kattene ikke kommer i kontakt med andre katter. Hvert av disse rommene vil også få en egen luftegård.

Disse rommene blir nok ikke ferdig før til sommeren'24, så de går ikke an å booke helt enda. Mer info om når det blir mulig kommer etterhvert. 

------------

Priser:

Om du ønsker å ha flere katter hos oss som deler rom, så betaler du kun halv pris for katt nr. 2 og 3.

Prisene gjelder pr. påbegynte dag.

1 katt: Kr 250

2 katter som deler rom: Kr 375

3 katter som deler rom: Kr 500

---------

Booking gjøres via vårt bookingsystem.

Obs: Om du innsjekk eller utsjekk på lørdag i bookingen vil du få opp at det ikke er noe ledig, selv om det er ledige rom. Så pass på å velge inn- og utsjekk andre dager enn lørdag.

Obs obs: Skriv i kommentarfeltet om du ønsker rom med eller uten privat luftebalkong og vindu. Hvis du ikke skriver noe om det er det ikke sikkert du får rom med balkong og vindu.

Skriv også om du vil ha rom uten balkong i stedet, om det ikke er noen med balkong ledig.

Inn- og utsjekk hver dag unntatt lørdag: 17.00 - 19.00

Lørdager stengt for inn- og utsjekk.

 I tillegg holder vi stengt for inn-og utsjekk disse dagene: Julaften, 1.juledag, nyttårsaften og 17.mai.

Les våre betingelser før du booker rom. 

Bestill førsteklasses opphold