Lindviksmoen kattehotell

Om oss

Lindviksmoen kattehotell er et førsteklasses kattehotell som ligger på Kvål i Melhus kommune. Ca 25 min sør for Trondheim sentrum. 
Hotellet i juni 2023.

Hotellet er godkjent av kommunen, Arbeidstilsynet og Statens vegvesen og meldt inn til Mattilsynet. 

Dette er et førsteklasses kattehotell med fokus på god plass, store rom og trivsel for hver enkelt katt. Vi har prioritert store rom, i stedet for mange rom. 

Alle våre rom er store, med full takhøyde og flere etasjer, så katten har flere steder å sove og god plass til å boltre seg på sitt eget rom. De fleste rommene har også luke ut til privat luftebalkong og eget, stort vindu. 

Alle rom har tilgang til stor luftegård (ca 130 kvm), hvor de kan gå fritt ut og inn som de ønsker. Vi har også store fellesarealer, hvor kattene kan være sammen, utforske og leke på dagtid, om de ønsker det. 

Vi har en resepsjon/butikk, som fungerer som en sluse, så ingen katter kan smette ut. Der vil man få kjøpt kattemat, sand, bur og katteleker. 

Kattehotellet ligger på tunet der vi bor, og Mona vil tilbringe mange timer på kattehotellet hver dag. Så kattene vil få masse kos og oppmerksomhet, samt alltid ha rene rom, toaletter og matskåler. 

Velkommen til oss!Book førsteklasses opphold