Lindviksmoen kattehotell

Betingelser

Forberedelser / vaksinering:

Katten må være vaksinert i løpet av de siste 12 mnd. Senest 15 dager før innsjekk. Hvis katten ikke oppfyller dette kravet vil den bli avvist.

OBS: Vaksinekort må medbringes ved innsjekk!

Inn-og utsjekk:
 Lørdager er stengt for inn-og utsjekk.

Vi ønsker eksakt klokkeslett for henting og levering. Du kan selv velge tid innenfor åpningstiden, men om flere velger samme tid så endrer vi på de som booker sist. Om dette ikke passer så er det bare å gi beskjed, så avtaler vi tid.

Vi ber om at avtalt tid overholdes.


Markkur er anbefalt før oppholdet.
 Katten må være «husren» og vant til å bruke kattetoalett.

Kastrering:
Alle katter skal være minimum 6 mnd gamle og kastrert.

Sykdom / forsikring:
 Om katten blir syk/skadet under oppholdet vil vi ta den med til veterinær og gi den nødvendig behandling. Dette blir på eiers regning. Vi vil kontakte eier straks, men om vi ikke får kontakt vil katten uansett få nødvendig behandling.

Katten er her på eiers risiko, og Lindviksmoen kattehotell kan ikke gjøres økonomisk anvarlig for skader /sykdom som evt oppstår under oppholdet.
 Vi anbefaler at alle katter er forsikret.

Alle katter må være friske og ved god helse og skadefri ved ankomst. Vi påtar oss ikke å stelle syke og nyopererte katter.

Personlige eiendeler:
 Personlige eiendeler taes med på eget ansvar, og blir ikke erstattet om de blir skadet eller forsvinner. Men vi vil selvsagt gjøre det vi kan for å ta vare på de.

Betaling:
 Oppholdet skal betales i sin helhet ved ankomst. Enten med kort eller vipps.
 For opphold for kr. 10 000 og oppover skal depositum på halve summen betales inn senest 7 dager før innsjekk.

Eventuelle veterinærutgifter skal være betalt før katten utleveres.

Prisene regnes fra og med dagen katten har bestilt plass, til og med dagen den hentes. Dette gjelder også om katten leveres senere og hentes tidliger enn bestilt. Om katten hentes senere enn avtalt blir eier belastet for alle ekstra døgn, og dette må være betalt når katten utleveres.

Avbestilling:
 Avbestilling kan gjøres kostnadsfritt inntil 7 dager før booket ankomst. Avbestillinger som gjøres etter dette blir belastet med 50 % av totalbeløpet for oppholdet.

Avbestilles oppholdet dagen før booket ankomst blir hele summen for booket opphold belastet.

Avtale om fortkortelse av oppholdet kan også gjøres 7 dager før booket ankomst (samme regler som ved avbestilling). Forlengelse av oppholdet kan gjøres når som helst, så lenge det er ledig kapasitet.

Alle endringer/ avbestillinger må gjøres via mail: lindviksmoenkattehotell@gmail.com

Book førsteklasses opphold